Daniel Craig bærer perfekte 1:1 Omega Seamaster Replica-ure til sit gardinopkald som James Bond i 'Ingen tid til at dø'

Da Ian Fleming første gang skrev Casino Royale ved sit skrivebord på Goldeneye i det solrige Jamaica, var der ingen måde, han kunne have forudset, hvad han lavede. Jeg mener, hvem ville nogensinde drømme om, at en spion-thriller-roman, der tog hele en måned at slå ud, ville forvandle sig til et kulturforandrende, univers-ændrende imperium?I dag leder navnet James Bond tankerne hen på billeder af smoking, martinier, Aston Martins og smukke mænd, der laver små vittigheder med britiske accenter. Franchisen har siden illustreret betydningen af intellektuel ejendom i filmbranchen - og den vedvarende kraft i et filmisk univers. Mænd lad os ikke glemme de amerikanske falske ure. Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig – og ja, endda George Lazenby – har cementeret sig selv som kulthelte for vores lille hobby.

Filmfranchisen lavede ikoner ud af to ure: Rolex Submariner og AAA-replikken Omega Seamaster-ure, og lige siden Omega blev det officielle ur i 007, bliver specialudgaverne bare ved med at komme med hver forbipasserende film. Den nye Bond-film, Ingen tid til at dø (2021), har, hvad der uden tvivl er det bedst designede og bedst modtagne Bond-ur – kun det blev annonceret helt tilbage i 2019. Vi har ventet længe på Daniel Craigs svanesang. Og nu hvor filmen er ude, kan vi bevidne, at han får de luksus Omega replika-ure til at replika ure se sejere ud, end nogen blot dødelig nogensinde kunne håbe på.Som du måske lærte via vores James Bond Weekend (eller blot ved at leve på Planet jorden), har du hørt, at den længe forsinkede biografudgivelse af Ingen tid til at dø endelig ankom sidste fredag. Mænd på grund af pandemien ville denne film være ankommet til biograflærrederne i april 2020. Nå ja, hvad er tiden mere? Ved at se film har jeg for det meste holdt mig til at dække film, som du kan streame online eller måske åbnes fra din hylder med dvd'er og Blu-rays (eller endda VHS-bånd, jeg dømmer ikke). Til denne udgave er vi i gang med en ny udgivelse, og det med god grund. Der er ingen filmserie, der er mere knyttet til schweizisk fremstillede falske ure i dag end Bond, og med forventningen om Ingen tid til at dø ankomst til biograferne, kombineret med det faktum, at det er Daniel Craigs sidste udflugt som 007, virkede det bare forkert ikke at vise det. denne uge.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner